Верига игрални зали „SESAME“ вече над 14 години присъства на българския пазар като една от най-големите и успешни в страната. Основното ни предимство е богатият избор от игрални съоръжения от водещи световни производители, висок стандарт на обслужване и специалните бонуси и награди.

Първата игрална зала „SESAME“ открива врати през 2001 година. Оттогава досега сме изградили зали в градовете София, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, Пазарджик, Перник, Монтана, Търговище, Казанлък, Козлодуй.

Нашата мисия е да предлагаме най-новите интересни продукти и игрално оборудване, за да доставим повече удоволствие и първокласно забавление на играча. Защото вярваме, че истински щастливият човек е този, който умее еднакво добре и качествено да работи и да се забавлява.

Със своите комуникативни и удобни локации, качествено обслужване и модерно оборудване, „SESAME“ е атрактивно място за забавление и отдих в забързаната градска среда. С уникалните си екстериорни и интериорни решения, игралните ни зали Ви пренасят в магията на ориента.

Игрални зали „SESAME“ първи предлагат най-модерното и високотехнологично игрално оборудване на своите клиенти, за да могат да се докоснат до хитовете в световната игрална индустрия. В нашите зали може да се насладите на първите на Балканите 3D игрални автомати.

Заповядайте да се запознаете с нашите игрални зали